El PSPV de l’Olleria anuncia una candidatura per “liderar un canvi de cicle” i desvinculat del passat

0
1637
Ajuntament de l'Olleria

Els socialistes de l’Olleria critiquen l’actitud del govern de Compromís de Julià Engo, alhora que anuncien una candidatura renovada després dels problemes interns del grup municipal

El PSPV de l’Olleria ha anunciat que presentarà candidatura a les eleccions municipals presentant una llista “totalment renovada” amb la qual pretenen “liderar un canvi de cicle”, la qual cosa vol dir recuperar una alcaldia en la que no estan des de 1995. No obstant els socialistes, segons el president local Roberto Borrás, no han volgut enara desvelar qui serà el seu cap de llista, apuntant no obstant que serà presentat en breu, junt amb una candidatura amb persones “molt vinculades als sectors progressistes de l’Olleria”.

El veterà dirigent (tinent d’alcalde de la localitat entre 1979-1995) que s’ha autodescartat per tornar a l’ajuntament, afirma que des del PSPV pretenen ser “decisius” així com també aposten perquè “torne a la normalitat política i social” després d’anys de “excessiva crispació i de personalismes” que no han portat “res de bo”.

Segons el president del PSPV de l’Olleria, en la població existeix la convicció que és necessari “un canvi de cicle” i que els socialistes estan “preparats per a liderar-lo”, d’ahi que la candidatura que presentaran els Socialistes de L’Olleria “no tindrà res a veure amb el passat”.

Així cal destacar la convulsió dels últims mesos a l’ajuntament, ja que els seus dos regidors van ser expulsats del govern municipal per part de l’alcalde Julià Engo (Compromís); el seu portaveu va haver de renunciar al càrrec després de donar positiu per alcoholèmia en un control policial i haver agredit presumptament a un agent; i també que el portaveu que va agafar el relleu posteriorment haja abandonat el partit i ara ha estat designat com a candidat en l’Olleria per Demòcrates Valencians.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  La Junta Electoral tomba un recurs del PP contra la celebració d'un acte del Pla Edificant a Ontinyent

En l’àmbit municipal, Borràs no ha deixat passar l’ocasió de retraure l’actual alcalde Engo que “faltara a la seua paraula i no complira amb el pacte que el va permetre arribar a l’alcaldia amb els vots dels socialistes”, així critica que “ell sap que s’ha comportat de manera deshonesta amb els socialistes que de bona el férem alcalde. Engo es va negar a cedir l’alcaldia conforme s’havia acordat i després ens tira del govern sense cap raó més que incomplir el pacte de govern”.

Borràs ha assegurat que “nosaltres, els socialistes, sí que complirem amb el pacte tant en Quatretonda com en Montaverner, per posar dos exemples, i cedírem les alcaldies, però Compromís no ho ha fet a l’Olleria, d’on precisament és una de les màximes dirigents del partit, la qual cosa diu ben poc de Compromís”, ha insistit.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here