PSPV i Compromís arriben a un acord per aprovar els pressupostos 2017 de Castelló de Rugat

0
744
Compromís reclama invertir en la millora del Palau dels Borja
Compromís reclama invertir en la millora del Palau dels Borja

L’alcalde de Castelló de Rugat, Antonio Esquinas (PSPV), i Pasqual Sanjuan (Compromís) han signat aquest cap de setmana un acord per portar endavant els pressupostos per a l’any 2017. Segons expliquen des de Compromís «la falta de majories a la localitat i un govern en minoria, obri la porta a l’enteniment i al consens entre forces polítiques per poder dur a terme uns pressupostos representatius per a Castelló de Rugat».

L’acord signat conté una sèrie de mesures proposades per Compromís que l’equip de govern ha acceptat incloure als pressupostos com són la creació d’un portal de transparència, ja que després d’una etapa «obscura i opaca» amb el govern del PP, la Sindicatura de Comptes ha desvelat que hi havia cobraments indeguts i injustificats. La creació d’una partida de participació ciutadana per a la realització de pressupostos infantils en la que xiquets de la localitat decidiran la seua inversió. L’adequació del frontó; l’ampliació de l’oferta festiva; lacreació d’una partida específica per a la reparació i manteniment del patrimoni d’interés turístic, en especial el llavador de la font i el palau dels Borja; augment substancial de la partida de neteja viaria; i la realització de diferents campanyes de conscienciació.

Pasqual Sanjuan ha manifestat estar «molt feliç» de poder aplegar a enteniment i afirma que «és important i positiu que les forces de canvi apleguem a acords que milloren la vida dels nostres veïns i veïnes».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here