PSPV i Bloc forcen al PP de l’Alcúdia de Crespins a posicionar-se en contra de l’abocador de Llanera

2
910
Xavier Simon
Xavier Simon, regidor del PSPV

El PSPV i el Bloc de l’Alcúdia de Crespins han forçat a l’equip de govern del PP a votar una moció contrària a l’abocador que es projecta en construir a Llanera de Ranes i que acollirà els residus de 370.000 habitants de cinc comarques. El PP, que es troba en minoria amb cinc regidors front als cinc també del PSPV i un regidor del Bloc, va votar en l’últim plenari a favor després d’haver-se mostrat inicialment en contra, segons s’explica des de les files socialistes.

El portaveu del PSPV, Xavier Simón ha afirmat que l’alcalde del PP Javier Sicluna «ha entrat en raó» després que es produira un «intens debat i l’auc del públic» durant l’últim plenari. El regidor  ha manifestat que els socialistes valoren l’aprovació «per tractar-se d’un tema de màxim interés per als ciutadans del municipi, ja que la moció contempla una subvenció per donar suport econòmicament a la plataforma i contribuir amb les despeses d’organització».

Així i tot apunta que el PP va votar a favor per no perdre una votació, així s’ha preguntat «què hauria passat si el PP tinguera majoria», ja que «estem parlant d’un problema que afecta a molts veïns, pels problemes que porta tindre un abocador prop, i per aixòcreiem que l’obligació de l’alcalde era sumar-se a la moció des d’un principi».

Simon ha recordat que cada vegada són més les persones i organitzacions les que s’han unit a la causa de la plataforma de ‘No al Macroabocador de Llanera’, format per un grup d’estudiants. El portaveu socialist descriu que este col·lectiu «està arribant lluny amb les seues actuacions per demostrar que ni el model ni el lloc elegit per a l’abocador són els més idones tècnica i econòmicament parlant».

2 COMENTARIOS

  1. Què ha passat amb el meu comentari? El que us he dit vos ha pegat tort? Això diu ben poc de la vostra imparcialitat informativa. Només tenieu que contrastar el que havia escrit per saber que heu sigut víctimes de la manipulació del senyor Simón. Si açò funciona així de diari social en teniu ben poc.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí