El Projecte Trèvol de la Vall d’Albaida celebra una jornada sobre la Responsabilitat Social Corporativa

0
970
Imatge de l'acte celebrat al Centre Cultural Caixa Ontinyent

Jorge Rodríguez clausurava aquesta iniciativa destacant l’ètica com a eina de desenvolupament

L’alcalde d’Ontinyent i president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, clausurava hui en el Centre Cultural Caixa Ontinyent una jornada organitzada pel “Projecte Trèvol” sobre la importància de la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) en la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional. Rodríguez declarava en la seua intervenció la importància de l’ètica com a eina per a superar la crisi i agraïa el treball realitzat des de el “Projecte Trèvol” i “a tots aquells empresaris que malgrat la crisi han continuat apostant per mantenir en les seues plantilles a persones amb diversitat funcional”.

A la clausura també acudia el regidor coordinador de l’àrea de Territori del Ajuntament i vicepresident i conseller de Benestar Social de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Jaime Peris. Peris destacava el paper del Trèvol liderant, des de fa 22 anys, “la integració laboral de les persones amb diversitat funcional i la reflexió al voltant del tema des de l’experiència i l’aplicació pràctica”.

En la jornada també han intervingut la Secretària Autonòmica de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Zulima Pérez; el catedràtic d’Ètica de la Universitat Jaume I de Castelló, Domingo Garcia-Marzà; la directora de el “Projecte Trèvol”, Amélia Martínez; l’economista, Juan Royo; el president de l’Associació Trèvol, José Luís Torró; representant de diverses empreses; i els presidents de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Vicent Gomar; de “Plena Inclusión CV”, Mario Puerto; i de COEVAL, Javier Cabedo.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here