Projecte Oliva denúncia que l’Ajuntament haja instal·lat un barracó per al servei de Creu Roja

0
361
Oliva
Posta Creu Roja.

Projecte Oliva ha emés un comunicat de premsa on denúncia que l’ajuntament d’Oliva haja instal·lat un barracó en la plaça Europa de la platja d’Oliva “perquè encara no s’han reparat els desperfectes que la Glòria, fa 6 mesos, va provocar en la posta principal de la Creu Roja d’Oliva”.

Segons apunten des del partit, la tempesta Glòria va provocar greus desperfectes en la posta principal del servei de vigilància i coordinació de platges de la Creu Roja d’Oliva. Tot i l’extraordinària potència d’aquesta tempesta que el litoral valencià va patir fa 6 mesos, és habitual que durant l’hivern la posta patisca trencaments i desgastos lògics per la seua ubicació.

“Així les coses, per tal de tindre la posta preparada per al servei de platges, la regidoria de Platges de l’ajuntament d’Oliva ha d’intervindre (almenys una vegada a l’any) amb tasques de manteniment i posada a punt. La passada legislatura, quan Projecte Oliva va gestionar les regidories de Platges, Turisme i Obres i Serveis (entre d’altres), es va efectuar manteniment tots els anys. Enguany, a 25 de juny, iniciada ja la temporada de bany, l’Ajuntament ha hagut d’instal·lar un barracó» provisional perquè al Govern l’ha pillat el bou i no han preparat a temps la posta principal de Creu Roja”, asseguren.

A més, critiquen que “l’Ajuntament no pot al·legar desconeixement perquè, a banda d’efectuar-se anualment aquestes tasques de manteniment, el Grup Municipal PRO Oliva va informar al Govern, fa més d’un mes, en una reunió de treball, que la posta es trobava en mal estat. En aquell moment, el regidor de Platges, Kino Calafat (PSOE) va informar que estava treballant-se per reparar els desperfectes. Clarament va mentir, perquè un mes després, s’ha hagut d’instal·lar un barracó perquè la posta no està reparada ni preparada”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here