Programació especial d’À Punt pel Nou d’Octubre

0
56381
Festa del 9 d'Octubre

Amb motiu de la festivitat de dia de la Comunitat Valenciana, À Punt prepara una programació especial que comença aquest divendres 7 d’octubre amb l’entrevista en directe al president de la Generalitat en prime time. La periodista Rosa Romero serà l’encarregada d’entrevistar Ximo Puig des del Palau de la Generalitat a partir de les 22:00 h.

El Nou d’Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, iniciaran la jornada a les 09:15 h del matí amb un programa especial conduït per Marta Ventura. Aquest espai informatiu i divulgatiu comptarà amb diferents punts de directe al llarg del territori valencià per a apropar com es viu el dia en diferents poblacions. També inclourà la retransmissió en directe del lliurament de les distincions de la Generalitat. A continuació, a partir de les 12:00 h, les càmeres mostraran la baixada de la Reial Senyera pel balcó de l’Ajuntament de València, la processó cívica pels carrers de la ciutat, i l’ofrena a Jaume I al parterre. El programa conclourà a les 14:00 h amb la tornada de la Senyera a l’Ajuntament.

En la sobretaula, a partir de les 15:45 h, s’emetrà la pel·lícula La mort de Guillem, seguida d’un especial Bona Vesprada Nou d’Octubre. A les 18:00 h, el programa connectarà amb els serveis informatius per a un avanç d’actualitat de la jornada. A partir de les 20:15 h, el programa La cuina de Morera oferirà un menú tradicional amb receptes plenes d’història.

En acabar l’informatiu À Punt Notícies nit, s’oferirà la gala Les mans del Genovés des del teatre Principal de València i el documental Buscant Jaume I, que fa un recorregut històric per tots els emplaçaments que va visitar el monarca a la Comunitat Valenciana. L’emissió conclourà amb la redifusió de la processó cívica del Nou d’Octubre.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí