El programa turístic EntreComarques 2017 s’estrena a la Vall d’Albaida

0
1136
Albaida va rebre la visita de l'Entrecomarques 2017

Benigànim, Quatretonda, Albaida i Aielo de Malferit obrin el programa ‘EntreComarques2017’ a la comarca de la Vall d’Albaida

El programa turístic EntreComarques 2017 s’ha estrenat este cap de setmana a la Vall d’Albaida amb la visita al Benigànim medieval el dissabte del matí i a la Quatretonda mediterrània de vesprada. Patrimoni, agricultura i gastronomia que va ser mostrat als 35 inscrits. El mateix nombre de visitants, amb la característica que la pràctica totalitat era de fora de la comarca, va vistar diumenge pel matí el Palau, l’església de l’Assumpció i el Museu de Titelles d’Albaida i, de vesprada, el Palau dels Malferit i el Museu de Nino Bravo a Aielo de Malferit.

La setmana que ve, l’EntreComarques prosseguix les seus visites, però ho farà a la comarca de la Safor: dissabte a Oliva i Piles i diumenge a Tavernes de la Valldgina. La pròxima cita a la Vall d’Albaida serà el segon cap de setmana de març amb la visita a Beniatjar i Llutxent el dissabte 11 i a Bocairent diumenge 12.

Les inscripcions es poden realitzar ja mateix i fins el dijous abans de la visita escollida en http://bit.ly/2lzBRiT. El preu per persona és de 4 euros per tot el dia que s’abonen en la primera ruta al responsable de cada municipi i que inclou una degustació de migdia i un detall de benvinguda en la ruta de la vesprada. Les rutes comencen a les 10,30h del matí i a les 16,30h les de la vesprada des de l’Ajuntament de cada població i cal dur calçat adequat per a caminar. Els trasllat fins a cada municipi és per compte del participant.

Amb el suport del patronat de turisme de la Diputació de València, l’EntreComarques és un programa de visites turístiques guiades per les comarques de la Vall d’Albaida, la Ribera Alta, la Ribera Baixa, la Costera, la Canal de Navarrés i la Safor per a donar a conéixer la gran varietat de recursos històrics, artístics, culturals, naturals, festius i tradicionals de gran valor patrimonial, monumental, ecològic i paisatgístic dels 60 municipis participants.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí