El programa Canals Ocupació finalitza amb vora 500 accions individualitzades

0
1272
Ajuntament de Canals

Unes 12 persones han trobat feina gràcies a la intermediació i treball de les orientadores i altres 10 estan pendents de fer-ho

La regidoria de Promoció Socioeconòmica de Canals va finalitzar la setmana passada el programa ‘Canals Ocupació’ que ha durat 6 mesos ha ofert una atenció personalitzada a persones desocupades del municipi amb assessorament laboral i gratuït per trobar feina.

En ‘Canals Ocupació’ dues tècniques laborals contractades per l’ajuntament amb subvenció del SERVEF per a sis mesos, han estat les encarregades de realitzar l’itinerari d’ocupació més idoni per a cada usuari que remet el propi SERVEF. D’aquesta manera, i com han informat s’han seguit 150 persones individualment, s’han dut a terme vora 500 accions individualitzades. Així mateix, unes 12 persones han trobat feina gràcies a la intermediació i treball de les orientadores i altres 10 estan pendents de fer-ho doncs estan en tràmits d’entrevista. A més a més, s’han gestionat unes 10 accions grupals de formació i assessorament en tasques i habilitats socials i administratives, casos d’aturats que han sigut estudi d’anàlisi d’autoocupació per crear una empresa, entre d’altres.

Durant el temps que ha durat Canals Ocupació els continguts han variat en funció del perfil professional i els desitjos del demandat; és a dir, dependent de les necessitats dels usuaris, s’ha proporcionat una o altra informació sobre les ocupacions a les que podien optar. S’ha ofert informació però també formació amb ferramentes de treball tan importants com la navegació per Internet per portals d’ocupació; xarxes socials professionals; elaboració de currículums; com enfrontar-se a una entrevista de treball; identificació de funcions de l’INEM i SERVEF o habilitats socials.

Per al regidor de Promoció Socioeconòmica i alcalde de Canals, Ricardo Requena, ha afirmat que aquest programa pioner en la nostra població ha “estat un èxit rotund, ja que s’ha convertit en una ferramenta fonamental per a la creació d’ocupació al nostre municipi gràcies a l’assessorament de dues orientadores laborals”, i ha avançat que a hores d’ara “estem treballant en la renovació del programa ja siga a través d’ajudes supramunicipals o amb fons propis”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Diumenge fred amb temperatures de fins -7º i cels coberts però amb poc risc de nevades

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here