Primera reunió del nou alcalde de Sagunt, Darío Moreno, amb 70 associats de l’empresarial ASECAM

0
584
Imatge de l'esmorzar que s'ha celebrat a Sagunt

Moreno ha manifestat que en el seu model de ciutat la indústria se situa en el centre i pretén continuar atraient empreses a Sagunt

L’alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha participat aquest dimarte en un desdejuni de treball que ha organitzat l’Associació d’Empresaris del Camp de Morvedre (ASECAM). A aquest esdeveniment, en el qual també ha participat el regidor de Contractació, Mobilitat Urbana i Esports, Javier Raro, han assistit més de 70 associats de l’entitat empresarial comarcal.

La presidenta de ASECAM, Cristina Plumed, ha agraït al president de la corporació municipal saguntina la seua predisposició per a participar en aquest desdejuni de treball, format que l’associació empresarial del Camp de Morvedre porta sis anys realitzant amb representants de diverses administracions públiques.

«Com no podia ser d’una altra forma, iniciem aquest nou temps polític reunint-nos amb l’alcalde de Sagunt; és d’agrair la seua resposta ràpida i el coneixement que ha manifestat sobre totes les nostres inquietuds. Esperem poder treballar braç a braç, perquè només coneixent totes les veus és com es pot governar per a tots», ha assegurat Cristina Plumed.

Així doncs, Moreno ha parlat d’algunes de les línies principals d’actuació que es duran a terme durant aquesta legislatura quant a indústria, comerç, turisme i agricultura, entre altres aspectes. «Com vam defensar durant la campanya electoral, en el nostre model de ciutat la indústria se situa en el centre, volem continuar atraient empreses a la nostra ciutat, que puguen, fins i tot, ajudar les que ja estan assentades per a crear un clúster, un nucli empresarial fort», ha apuntat.

De la mateixa manera, l’alcalde de Sagunt ha parlat de la necessitat de treballar més per potenciar els parcs industrials de la ciutat, «per a evitar que es perden algunes inversions, com ha succeït en els últims anys, així com continuar apostant per reclamar infraestructures necessàries com el Corredor Mediterrani o els accessos a Parc Sagunt».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here