Primera presa de contacte per fer el full de ruta del Pla de Competivitat Turística de la Vall d’Albaida

0
484
La reunió es va produir a la seu de la Mancomunitat
La reunió es va produir a la seu de la Mancomunitat

Quasi una trentena d’alcaldes i empresaris van assistir a la primera de les dues reunions convocades per la Mancomunitat per tal de dissenyar el full de ruta del Pla de Competitivitat Turística de la Vall d’Albaida. Com assenyala el president, Vicent Gomar, “els agents implicats en el desenvolupament turístic de la Vall d’Albaida valoren la importància i l’oportunitat del pla”. El conveni que es va signar el passat 4 d’octubre amb l’Agència Valenciana del Turisme, el Patronat Provincial de Turisme de València aporta recursos tècnics i econòmics per impulsar el desenvolupament turístic de la Vall d’Albaida durant el període 2016-2018.

Per parlar-ne i pensar junts cap a on es vol anar, la Mancomunitat ha organitzat ha convocat ajuntaments i empresaris turístics per tal de definir el full de ruta del Pla de Competivitat Turística dels pròxims 3 anys a partir de les conclusions d’esta primera ronda de contactes. Amb la finalitat de facilitar l’assistència, la convocatòria d’ahir a Ontinyent es repetirà demà dijous a les 19 hores a l’ajuntament de la Pobla del Duc.

El pla preveu la inversió de 300.000 euros en 2016 amb continuïtat durant els exercicis 2017 i 2018 i servirà per a senyalitzar la Ruta Jaume I i adaptar-la a les noves tecnologies, la creació d’una imatge de marca renovada de la Vall d’Albaida, la senyalització turística d’entrades a la comarca, la creació d’un clúster i un comitè executiu per a la gestió del turisme en el territori i la implantació d’un sistema de reserves on line.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here