El president de Cambra València anuncia un acord de col·laboració amb l’ermpresarial COEVAL

0
2283
Foto de família de la visita de José Vicente Morata a la Vall d'Albaida

José Vicente Morata va mostrar el seu optimisme amb el present i futur de l’economia valenciana que ha d’apostar per la màxima digitalització i internacionalització possible

El President del Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana i de Cambra València, José Vicente Morata ha participat en la 3ª Edició de les Trobades Empresarials COEVAL que al llarg de 2018 està acostant a la comarca de la Vall d’Albaida a personalitats destacades del món empresarial, econòmic, polític i social. José Vicente Morata ha estat acompanyat pel Director de Cambra València, Jorge Linares. També ha participat en la Trobada Empresarial de COEVAL el Regidor de Promoció Econòmica del Ajuntament d’Ontinyent, Pablo Úbeda.

Morata ha exposat als empresaris de COEVAL les principals tasques i serveis que presten en benefici de les pimes les cambres de comerç. Igualment va exposar dades concretes de la important participació durant 2017 en els serveis prestats per Cambra València que abasten temes tan importants com la internacionalització, la formació, el comerç, la creació i la consolidació d’empreses o el foment de l’ocupació juvenil.

Després de la seua intervenció va tenir lloc un col·loqui en el qual es van tractar qüestions d’interès com l’anunci per part del President de Cambra València de la signatura pròximament d’un Acord de Col·laboració amb COEVAL per a impulsar accions de la Cambra de comerç al costat de COEVAL en la comarca de la Vall d’Albaida. Durant el mateix va mostrar el seu optimisme amb el present i futur de l’economia valenciana que ha d’apostar per la màxima digitalització i internacionalització possible, si bé va reconèixer que temes com la situació catalana no ajuden a açò en cap àmbit. Igualment va exposar que perquè els importants temes pendents dels valencians a Madrid tingueren més possibilitats de ser atesos hauria de prèviament tancar-se un acord a la Comunitat Valenciana per part de tots fixant les prioritats que han de defensar-se de forma conjunta a Madrid.

Finalment va indicar que les empreses valencianes han de valorar les seues possibilitats de creixement en els països del Mediterrani donada la proximitat dels mateixos, les bones connexions logístiques que existeixen amb ells i les experiències positives que ja existeixen per part d’empreses valencianes en el nord d’Àfrica.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí