El president d’AVE destaca el paper del Corredor Mediterrani en la cloenda de les trobades de COEVAL

0
1142
Vicente Boluda ha clausurat les jornades empresarials

Vicente Boluda afirma a Ontinyent que es tracta d’una «infraestructura fonamental per al futur econòmic de la Comunitat Valenciana», per al que ha demanat la màxima implicació

El President de l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE), Vicente Boluda, ha sigut el convidat a la clausura del curs 2016-2017 de les Trobades Empresarials COEVAL. La clausura de les Trobades Empresarials que organitza la patronal de la Vall d’Albaida va comptar amb l’assistència d’una nodrida representació de lempresariat comarcal, empresaris pertanyents a AVE, com el President d’ATEVAL, León Grau, i el Regidor de Promoció Econòmica del Ajuntament d’Ontinyent Pablo Úbeda.

En la seua exposició dirigida als empresaris de COEVAL ha fet un repàs al treball que desenvolupa AVE destacant la tasca que estan duent a terme perquè s’avance en l’execució del Corredor Mediterrani, «infraestructura fonamental per al futur econòmic de la Comunitat Valenciana», per al que ha demanat la màxima implicació de tots els valencians i especialment dels empresaris.

D’una altra banda ha posat en valor la importància d’un dels projectes que impulsa AVE: l’Escola d’Empresaris Edem de València «que s’està convertint en una de les millors escoles de negoci a nivell nacional i europeu i a la que AVE va a seguir donant suport perquè seguisca creixent com a centre de referència per a formar als empresaris». Després de la intervenció de Vicente Boluda es va desenvolupar un interessant col·loqui amb els representants empresarials que han participat en la clausura del curs 2016-2017 de les Trobades Empresarials de COEVAL.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí