El president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, en el jurat del Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida

0
978
Ramon Ferrer, president de l'AVL

Ramon Ferrer formarà part del jurat junt amb Josep Andrés (Escola Valenciana), Àngel Cano (IEVA), Mariló Álvarez (Bromera) i Josepa Sopeña

L’Acadèmia Valenciana de la Llengua formarà part del jurat del 23é Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida encetarà la col·laboració amb la presència del seu president, Ramon Ferrer. Per al conseller de Cultura, Fede Vidal, “que l’autoritat normativa del valencià col·labore és un reconeixement a un premi que manté viva en la nostra llengua una temàtica literària tan singular”. Per la seua banda, Ramon Ferrer, president de l’AVL, ha declarat que és una “obligació de la institució normativa participa i estar present en este certamen literari on el valencià té una presència tan important”.

Ferrer se suma al jurat com a delegat del president i se suma així a Josep Andrés per la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del valencià; Àngel Cano a proposta de l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida (IEVA); Mariló Álvarez per Bromera; i Josepa Sopeña, guanyadora de l’última convocatòria amb ‘Demana-m’ho així i et diré que sí’. Com assenyala Vidal “un jurat equilibrat i representatiu de les institucions que més efectivament treballen per la normalitat cultural i lingüística a la comarca i al país”.

El Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida és l’únic guardó a Espanya en la seua temàtica convocat per una institució pública. Enguany són 13 les obres que aspiren als 4.000 euros de premi i la publicació en la col·lecció “L’eclèctica” de Bromera. La dotació econòmica i la singularitat l’han convertit en una de les principals convocatòries literàries valencianes. És, a més, un dels principals esdeveniments culturals impulsats des de la la Mancomunitat i dels que compten amb una major rellevància pública.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here