Es presenta la nova marca de turisme ‘Sagunt es viu’

0
1129
Imatge de la nova marca de turisme de Sagunt

Des del departament de Turisme s’explica que “l’eslògan reflectix que és una ciutat viva en experiències i també que Sagunt és una ciutat que es viu”

La regidoria de Turisme de Sagunt ha presentat la nova marca que posicionarà la ciutatcom a destinació turística. Sota l’eslògan ‘Sagunt es viu’, la regidora Natalia Antonino ha explicat que la marca consistix en una imatge amb diferents elements que aporten informació del municipi com a destinació, així com fullets informatius i articles de promoció.

“Està associada a experiències i vivències dins del nostre territori, definida per la importància del seu patrimoni històric, industrial, cultural i natural”. La regidora ha explicat que “s’usen elements gràfics per donar més potència a la marca, com són els merlets del castell, en forma de casc romà, una rosca donant presència al patrimoni industrial i les ones en referència a les nostres platges i patrimoni natural”.

L’eslògan ‘Sagunt es viu’ “reflectix que és una ciutat viva en experiències, i també que Sagunt és una ciutat que es viu”, explica Antonino. A més afegeix que “amb esta ciutat viva som capaços de fer gaudir de la vida a qui ens visita”. La regidora ha destacat que la ciutat no només oferix un gran i divers patrimoni sinó també una rica gastronomia durant tot l’any.

S’ha creat un segon logo amb els elements patrimonials

També s’ha dissenyat un logo en forma de cor, que ve en tots els articles de promoció i fullets. La imatge està formada per elements del municipi destacables per als turistes, com el Castell, el Teatre Romà, l’Alt Forn o el pantalà, entre d’altres. A més, el rivet del cor està format pels diferents noms històrics de la ciutat.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  L'empresarial ASECAM organitza una reunió per abordar la línia Sagunt-Terol-Saragossa del corredor Cantàbric-Mediterrani

Els nous fullets presentats junt amb la marca inclouen informació sobre itineraris històrics, platges, senderisme i allotjaments, gastronomia i servicis. També s’han presentat dos fullets plegables, de menor grandària, que inclouen plans i itineraris de les Falles 2018 i la Setmana Santa 2018. A més, la marca estrena un nou plànol turístic general del municipi, dissenyat en un format compacte.

En consonància amb els fullets, la regidoria de Turisme ha presentat un calendari gastronòmico-festiu, on s’oferix informació sobre activitats i festivitats de tot l’any “amb l’objectiu de desestacionalitzar el turisme”, segons Antonino. La regidora ha destacat que s’ha incorporat al calendari la gastronomia típica del municipi “per donar-li força i convertir a poc a poc tots els nostres recursos en productes turístics”.

Respecte als fullets turístics, el relatiu a itineraris històrics inclou la ruta ibera, la ruta romana, la ruta medieval, la ruta de les ermites i la ruta industrial. “L’objectiu és que el turista no vinga a passar un dia d’excursionista, sinó que vinga a veure els diferents recursos que oferix el municipi i pernocte”, ha explicat Antonino. També s’inclou informació sobre la ubicació del municipi, els allotjaments i els horaris dels monuments.

El fullet de senderisme i patrimoni natural arreplega imatges impactants per ser més visual. En este fullet s’inclouen les diferents rutes de senderisme que oferix la ciutat. D’altra banda, el fullet exclusiu sobre platges destaca la singularitat de cada platja del municipi, tant per la seua fauna autòctona com pels tipus d’arena o ambient.

El fullet sobre allotjaments, gastronomia i servicis destaca les entitats integrades en el SICTED, programa de qualitat turística que Natalia Antonino assegura que vol potenciar “perquè estos servicis que oferim són els amfitrions de la ciutat i els que oferixen al turista eixa qualitat i eixa experiència”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  El regidor de Vox a Sagunt també dóna positiu per coronavirus

Altra de les novetats és la nova guia turística de carrers, més funcional i unificada amb els plànols de Sagunt i el Port de Sagunt en un mateix fullet. A més, s’han dissenyat dos plànols turístics, de Falles i Setmana Santa, per a Fitur 2018. Els dos inclouen els cartells d’estes festivitats i inclouen tota la informació que els turistes necessiten per gaudir-les.

Respecte a les Falles, Antonino ha destacat que l’objectiu del fullet és que els turistes consideren Sagunt com a destinació per pernoctar i gaudir de la festa tant a la ciutat de València, donada la proximitat i les bones connexions amb la capital del Turia, com a la pròpia ciutat de Sagunt.

Finalment, la regidora ha destacat els articles promocionals amb la marca ‘Sagunt es viu’, que inclouen bolígrafs, clauers, pilotes de platja, bosses de diferents formats i samarretes. Estos articles es portaran a Fitur 2018 per presentar esta imatge turística renovada.

Antonino ha recordat la campanya ‘Sagunt. L’escenari de la teua història’, en la qual es va realitzar un paquet turístic anomenat ‘Sagunt en tres dies’, on s’oferien els productes turístics, culturals i patrimonials de la ciutat. esta campanya incloïa els seus propis articles, com un quadern de viatge, una botella reutilitzable i imants.

“Ha sigut un any en el qual hem planificat i ordenat. Tenim les línies de treball molt clares i estic prou satisfeta”, ha conclòs Antonino.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here