Es presenta la nova programació juvenil de primavera a Xàtiva

0
880
Casa de la Joventut de Xàtiva

S’ofereixen des de tallers, cursos viatges i exposicions fins a una jornada d’Scalextric i preparació per als títols de valencià del a Junta Qualificadora

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva en col·laboració amb el Consell de la Joventut de Xàtiva (CJX), ha presentat la programació jove per als pròxims mesos de març /abril. S’ha preparat una gran varietat de tallers, cursos, viatges, activitats, exposicions i concursos adreçats principalment a joves d’entre 12 i 30 anys. Per a participar en les diferents activitats cal inscriure’s prèviament al Centre d’informació Juvenil.

Durant el mes de març, la sala d’exposicions de la Casa de la Joventut albergarà una exposició de fotos de dones rellevants de la nostra història, organitzada per un grup de joves estudiants. Durant el mes d’abril, s’exposarà la mostra del concurs de cartells ‘Abril mes de la dansa’.

La primera activitat d’aquesta programació és un taller de creps que se celebrarà aquest divendres 2 de Març de 18 a 20, a la Casa de la Joventut. Continuant amb els tallers també es proposa un de Candy sushi i un altre de cuina vegetariana.

A més a més, hi ha una Jornada Scalèxtric de portes obertes per al pròxim 10 de març amb el club Slot Costera i un taller d’iniciació a l’escalada amb el club d’escalada.

Intentant afavorir i aproximar l’enteniment i la comunicació, des del CJX es proposa un taller d’àrab i des de la regidoria, la creació d’un club de conversa en anglés. Amb la intenció de reforçar, i per petició del grup de corresponsals juvenils, també s’ha organitzat tres sessions de tècniques d’estudi i es continua amb els cursos de preparació a les proves de valencià c1 i c2, a més d’un curs d’aula matinal per a abril.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Las bandas de Llíria abrirán el ciclo Les Bandes a Les Arts

Cal recordar l’oferta de viatges joves per a aquestes dates. En la primera Pasqua, Camí de Sant Jaume i per a la segona, Eivissa. Per al pont de maig, viatge a Peníscola.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here