El Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida més femení es lliurarà a la plaça de bous de Bocairent

0
932
Imatge de la passada gala del premi literari

El cos taurí, que enguany celebra el 175é aniversari de la seua construcció, acollirà la gala del lliurament del premi el 23 de juny

Bocairentacollirà el 23 de juny el lliurament del 24é premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida. Com comenta l’alcalde amfitrió, Josep-Vicent Ferré, “Bocairent no havia acollit mai el lliurament del premi i ho hem volgut incloure entre les celebracions que portem endavant enguany per a commemorar l’aniversari de la Plaça de Bous”. Per la seua banda el conseller de Cultura, Fede Vidal, ha manifestat que “en tres anys hem aconseguit recuperar l’anualitat i tornar a la data clàssica de lliurament”.

El premi, a més, ha introduït enguany l’enviament de les obres per correu electrònic per tal de facilitar la participació d’autores i autors que no hauran de fer cap despesa per a presentar-se. De fet, quan queden 24 dies perquè acabe el termini, s’han presentat ja 5 obres: ‘El temple dels sentits, Irma (l’olor del pensament)’, ‘El whatsapp’, ‘L’udol de la lloba’ i ‘Els tatuatges del cervell’.

Cal recordar que enguany serà el premi amb més caràcter femení de la seua història. Així el jurat el presidirà la reconeguda escriptora i directora general de Patrimoni, Carmen Amoraga, acompanyada per les guanyadores de la 23a edició Neus Verdaguer i Jenni Rodà,Pilar Ferrero a proposta de l’IEVA i Mariló Álvarez com a representantde l’editorial i un representant de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Per aspirar als 4.000 euros de premi i la publicació en Bromera, les obres han de comptar amb un mínim de 50 fulles a doble espai.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here