El Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida es digitalitza

0
1468
Imatge de la passada gala del premi literari

El certamen literari també recupera la data tradicional i es lliurarà abans de l’estiu, mantenint el premi de 4.000 euros

El Premi de Literatura Eròtica que organitza la Mancomunitat de la Vall d’Albaida vol adaptar-se als nous temps i col·laborar amb el medi ambient, per aixó els participants de la 24a edició del certamen literari podran presentar les seues obres en pdf i enviades per correu electrònic. Esta modalitat haurà de tindre un document adjunt amb les dades personals a l’adreça electrònica que es desvetlarà, com els membres del jurat.

Com anuncia el conseller de Cultura, Fede Vidal, «les publicarem en breu, però volíem emfasitzar abans que enguany, serà més fàcil que mai participar en el Premi de Literatura Eròtica, a més de contribuir amb el Medi Ambient en estalviar quilos de paper i quilòmetres de transport per carretera».

El requisit bàsic no canvia, un mínim de 50 fulles en cos 12 a doble espai. Tampoc el premi, de 4.000 euros i que es publicarà a Bromera. El sí que varia és la data de lliurament, que recuperaràles dates al voltant de Sant Joan, després que l’any passat es lliurarà a finals de setembre a la Pobla del Duc, on Jenni Rodà i Neus Verdaguer es van proclamar vencedores amb una antologia de contes eròtics que narra les peripècies sexuals de diversos membres d’una mateixa família, Històries íntimes, que es publicarà en breu.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí