Un Premi Goya a les ‘Nits al Castell’ de Xàtiva 2017: Silvia Pérez Cruz

0
3316
Silvia Pérez cruz tancarà el festival Nits al Castell de Xàtiva (imatge RTVE)

La cantant i actriu Silvia Pérez Cruz, que actuarà a Xàtiva el 22 de juliol per tancar Nits al Castell, va rebre el premi per la seua cançó ‘Ai, ai, ai’

El cartell artístic de les Nits al Castell de Xàtiva 2017 ha fet un salt de qualitat sobrevingut com és el guardó d’un premi Goya obtingut per la cantant Silvia Pérez Cruz. La cantant va obtindre en la passada gala del cinema espanyol el premi a la Millor Cançó Original per ‘Ai, ai, ai’ tema que pertany al musical ‘Cerca de tu casa, dirigida per Eduard Cortés’.

Silvia Pérez Cruz (Palafrugell, el Baix Empordà, 1983) ha col·laborat amb artiestes com Toti Soler, Javier Colina, Eliseo Parra, Lluís Llach, Gino Paoli o Joan Manuel Serrat. En la pel·lícula ‘Cerca de tu casa’ Silvia Pérez Cruz també és la compositora de la banda sonora original i actriu protagonista, paper pel qual també va estar nominada en els Goya com a millor actriu revelació.

En la gala Silvia Pérez Cruz va dedicar el seu premi als desnonats, protagonistes de la pel·lícula que narra la història d’un jove matrimoni que es veu obligat a abandonar la seua casa per no poder pagar-la. Pérez Cruz va cantar part de la cançó No hi ha tant pa a capella perquè «té més sentit que el que es puga dir».

A continuació es pot veure el vídeo en el que Silvia Pérez Cruz rep el seu premi Goya.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí