El PP de Xàtiva exigeix al govern local una baixada general d’impostos per lluitar contra la inflació

0
1137
Marcos Sanchis.

Marcos Sanchis acusa al govern socialista de que «és alié a la realitat de la pujada de la compra, la llum, el gas, la gasolina»

El PP de Xàtiva ha exigit al govern socialista de la ciutat una baixada d’impostos general, sense concretar cap en concret, «per a ajudar a famílies i empreses». El regidor Marcos Sanchis ha recordat que aquest pròxim mes d’octubre s’aprovaren les ordenances fiscals «i com ja ha anunciat el regidor socialista Nacho Reig, no baixaran impostos».

Sanchis ha manifestat que “és lamentable la falta d’empatia per part del govern socialista del senyor Cerdà cap a les classes mitjanes i treballadores i les nostres empreses, amb una inflació que supera el 10%, la pujada de la llum, del gas de la gasolina, que en un any s’ha doblegat, de les dificultats per a omplir la cistella de la compra, el govern es niege a baixar els impostos”.

D’una altra banda afirma que “estem parlant que el govern socialista no executa el pressupost municipal, l’any passat a penes es van executar el 20% de les inversions, i perquè el govern manege els pocs diners dels veïns, millor que estiga en les butxaques de la gent”. “Aquest govern és alié a la realitat de la pujada de la compra, la llum, el gas, la gasolina, és moment de prioritzar, el mes de juliol passat el govern local va aprovar una modificació pressupostària, la número 17, de més de 600.000 euros, dels quals anaven 160.000 euros a fira i festes, i zero euros a ajudar a famílies i empreses”.

Des del PP assenyalen “la situació econòmica al nostre país és tan problemàtica que fins i tot el President Ximo Puig va anunciar ahir una baixada dels impostos per a ajudar a les famílies i a les empreses, abraçant les tesis del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, que porta més d’1 any demanant baixada d’impostos. Esperem que el govern local, rectifique i tenint en compte les declaracions del President de la Generalitat Valenciana, i puguem anar tots junts ajudar a les famílies i empreses de la nostra ciutat”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí