El PP d’Ontinyent demana bonificar un 25% l’IBI i l’IAE a les activitats d’oci restauració i hostaleria

0
815
Mercedes Pastor, portaveu del PP d'Ontinyent

La portaveu del PP matisa que les bonificacions es podrien condicionar al manteniment de la mitjana de la plantilla de treballadors durant 2020

El PP d’Ontinyent ha proposat entre les propostes per a pal·liar la crisi del COVID-19 la rebaixa d’impostos municipals. Concretament la portaveu municipal popular, Mercedes Pastor, ha enviat un escrit a l’alcalde en el qual li proposa estudiar aplicar a Ontinyent la bonificació o subvenció del 25% en l’IBI (Impost sobre Béns immobles) i l’IAE, (Impost sobre Activitats Econòmiques) a negocis d’hostaleria, restauració i oci «amb l’objectiu de mantindre l’ocupació en 2020».

Pastor detalla que la bonificació en l’IBI seria aplicable als immobles destinats als usos d’oci i hostaleria i comercial, i l’IAE també a les mateixes activitats, així com també agències de viatges, comercials i grans superfícies. La portaveu del PP matisa que les bonificacions es podrien condicionar al manteniment de la mitjana de la plantilla de treballadors durant 2020, tenint en compte que l’activitat hauria d’estar exercint des d’abans del 15 de març de 2020 i s’haurà de continuar fins al 31 de desembre de 2020.

Des del PP consideren que esta bonificació als negocis «és una bona mesura que s’ha aplicat en altres capitals com Madrid, i que sens dubte ací a Ontinyent també vindria a pal·liar la greu situació econòmica que afecta a tot aquest sector».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí