El PP reclama a Diputació que acabe la millora de la carretera entre Benigànim i la Pobla del Duc

0
1340
Els regidors del PP han reclamat la finalització del projecte

Els regidors populars es mostren “decebuts pel flagrant abandó que ha tingut aquesta segona fase per part dels actuals gestors socialistes tant de la Diputació»

Portaveus i regidors del PP de la Vall d’Albaida han reclamat l’execució de la segona fase de la CV-611, una carretera que connecta les localitats de Benigànim, Quatretonda i La Pobla del Duc.

Precisament a la Pobla del Duc, els regidors, al costat dels diputats provincials Evarist Aznar i Guillermo Barber, han visitat in situ la via la millora de la qual ha quedat paralitzada després de la inauguració de la primera fase al setembre de 2015.

Els populars han assenyalat que “amb la segona fase, el trànsit pesant dels polígons de la Foia i el Pinaret de Benigànim, ja no hauran de travessar la Pobla del Duc, i aquest nou vial permetrà desenvolupar el futur polígon industrial del Tossal de la localitat”.

Nicolás Vila, portaveu del PP de Benigànim ha declarat que “necessitem que la Diputació finalitze aquest projecte per a poder vertebrar veritablement la comarca. Han deixat abandonat un projecte a mig fer i sense expectatives de reprendre’s. Els veïns de Benigànim i Quatretonda necessitem que s’execute la segona fase per a poder tenir accés directe a la CV-60 que intercomunica les comarques centrals amb Alacant, València i la costa”.

Per la seua banda, el portaveu popular de Quatretonda, José Luis Ferrero, ha lamentat que “l’actual president socialista de la Mancomunitat, Vicent Gomar, mostra una preocupant desídia per revindicar aquesta obra. Sembla mentida que tenint un President en la Diputació de la comarca, tinga tan poc pes polític i siga incapaç de reclamar a Jorge Rodríguez que aquesta segona fase tan necessària, siga executada”.

Els populars s’han mostrat “decebuts pel flagrant abandó que ha tingut aquesta segona fase per part dels actuals gestors socialistes tant de la Diputació com de la Mancomunitat, més si cap quan aquesta segona fase és molt més senzilla d’executar que la primera i el seu cost econòmic està per sota de la meitat”.

Des del PP han recordat que la primera fase de la CV-611 va ser gestada sota l’anterior govern popular de la Diputació i va comptar amb una inversió de 7,6 milions d’euros. Abastant una longitud de 3.179 metres, en el tram que s’inicia en la glorieta existent als afores del nucli urbà de Benigànim, fins a la glorieta d’intersecció amb la CV-611 del camí de l’estació del ferrocarril.

En la primera fase es va construir una glorieta en la intersecció de la CV-611 amb el camí de la Pobla que dóna accés al nucli urbà de Quatretonda, i una altra rotonda en la intersecció amb el camí que dóna accés a l’estació de ferrocarril de la línia València-Xàtiva-Alcoi, en el terme municipal de la Pobla del Duc.

Com a part de l’obra es van executar també dos ponts sobre el barranc de Torrella i el barranc de Forcall amb longituds totals de 110 metres i 100 metres respectivament.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí