El PP critica l’entrevista de Rodríguez amb la consellera de Sanitat: «li va a construir una alqueria al seu poble?»

0
1449
Jorge Rodríguez i Rebeca Torró, durant una entrevista amb la consellera de Sanitat Ana Barceló

El PP menysprea l’entrevista en la que es va abordar un increment del pressupost per a la construcció de l’Hospital d’Ontinyent

Des del PP no s’ha volgut deixar passar l’oportunitat de criticar la tornada a l’activitat d’alcaldia de Jorge Rodríguez que va reprende este dilluns amb una entrevista amb la consellera de Sanitat, Ana Barceló. Així el coordinador de Política Social del Grup Popular a les Corts, José Joaquín Zaplana, s’ha burlat preguntant-se: «li va a construir una alqueria al seu poble?».

Zaplana ha carregat tant contra la consellera com contra Rodríguez «un alcalde amagat», recriminant així què fa «Barceló reunida amb un alcalde imputat que en teoria havia deixat el seu lloc per corrupció».

El PP feia així un joc de paraules amb el nom del ‘cas Alqueria’ amb el qual s’investiga la gestió de contractes a la Diputació de València, però alhora menyspreava el contingut de la reunió en la qual es va anunciar que s’ampliarà en quasi un 20% la inversió prevista en les obres de l’hospital d’Ontinyent, que passa de 26.115.000 a 32.000.000 d’euros. A més a més també exposava que el projecte bàsic i d’execució d’obra es presentarà aquest mes d’agost i la licitació es farà a l’últim trimestre d’enguany, per tal que les obres puguen començar en la primera meitat de 2019.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí