El PP reclamarà al Consell suport a la línia Xàtiva-Alcoi a través dels ajuntaments

0
1035
Bastidas i Clemente s'han reunit amb els portaveus municipals del PP

Elena Bastidas i Antonio Clemente s’han reunit amb portaveus i alcaldes del PP de les localitats per on passa la línia fèrria

El PP presentarà en tots els ajuntaments per on transcorre la línia de tren Xàtiva-Alcoi mocions instant al Consell a que done suport al Pla de Modernització de Rodalies del ministeri de Foment. Així ho han anunciat la sotssecretària regional del PPCV, Elena Bastidas i el responsable de la gestora del PPVAL, Antonio Clemente després de mantenera una reunió de treball amb els portaveus dels municipis pels quals transcorre la línia fèrria.

En aquesta línia, han destacat les inversions “reals” del ministre de Foment en relació al Pla de Modernització de Rodalies en el qual s’inclouen 22 milions de renovació de vies i instal·lacions del tren Xàtiva i Alcoi. “En dues ocasions el PSOE ha intentat donar carpetada a la línia Xátiva Alcoi i ha hagut de ser un govern del PP el que ho recupere”, ha assenyalat Clemente.

Clemente ha criticat que PSPV i Compromís hagen votat en contra de totes les esmenes del PP per a donar suport i impulsar la línia Xátiva-Alcoi en els Pressupostos de la Generalitat valenciana pel que ha avançat que el PP presentarà en tots els Ajuntaments per on transcorre la línia mocions instant al Consell a recolzar el projecte i traure-ho de la seua “campanya de carpetada”.

“Fa uns anys l’ara president de la Diputació, el conseller d’Economia, Rafael Soler abans alcalde de Muro, i a l’alcalde d’Alcoi, Antonio Francés, es mobilitzaven per a demanar finançament i ara els seus partits voten en contra de la línia”. “L’única vegada que la Generalitat va invertir en aquest projecte va ser quan governava el PP”, ha recordat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí