PP i Ciudadanos apunten que el trencament del govern a Paterna també és «el principi de la fi del Botànic»

0
1420
Ple municipal de Paterna

Des del PP afirmen que l’argument de Puerto Mediterráneo és una excusa de Compromís; Cs afirma que ha sigut un govern de «postureo»; i EU acusa a Compromís d'»hipòcrita»

El Partit Popular de Paterna ha assenyalat hui que la ruptura del pacte de Govern de la localitat “és el principi de la fi del Botànic” i demostra que el “maridatge PSPV- Compromís solament ha portat caos, pèrdua de drets i qualitat de vida, i una reculada molt perillosa en Educació, Sanitat i política socials del municipi”.

Els populars a més també afirmen que el projecte de Puerto Mediterráneo és «una excusa». «Que ningú ens enganye, els seus motius no són de gestió sinó electorals, ara volen fer la campanya pel seu compte”.

Per a la portaveu del PP “el PSPV es queda més sol que mai i el seu alcalde està acorralat, no solament perquè és incapaç de negociar amb la resta de partits sinó perquè els assumptes poc clars que investiga la Justícia segueixen el seu curs”, ha indicat. Recorda que “a més d’en solitud, l’Alcalde es troba imputat pels concerts d’Halloween i té darrere a la Fiscalia i a l’Agència Antifrau per altres causes”.

Per la seua banda des de Ciudadanos asseguren que «des del principi, el Pacte del Batà ha sigut un pacte de postureo, sous i butaques”. El portaveu municipal de Cs, Jorge Ibáñez, afirma que «aquesta ruptura ja estava més que anunciada, l’anunci de la requalificació del sòl ha sigut el detonant d’una infinitat de frecs entre els membres d’ambdues formacions”, ha explicat.

D’altra banda, fent referència al motiu de la ruptura del pacte de govern, Ibáñez ha destacat que “la requalificació dels terrenys on es vol albergar Intu Mediterrani ens sembla com menys precipitada”, i ha afegit que “no se’ns ha informat d’açò” destacant alhora que «el govern ha de tenir en compte que sense Cs de Paterna no hi ha requalificació ni posterior projecte».

A més a més des de Cs també han fet la mateixa lectura en clau autonòmica que el PP apuntant que «aquesta ruptura a Paterna podria tenir també el seu reflex en el Pacte del Botànic a la Comunitat Valenciana i la possibilitat que el president Ximo Puig done per liquidada la legislatura i convoque eleccions per a final d’enguany”.

EU critica a Compromís

Per la seua banda el portaveu d’Esquerra Unida a l’ajuntament ha carregat contra Compromís, considerant la seua decisió «hipòcrita, oportunista i electoralista». Per a Javier Parra, «Compromís va perdre tota credibilitat el dia que va decidir formar part del govern» i apel·la al fet que la població del municipi «no es deixe engalipar pels cants de sirena de projectes fatídics per al seu territori».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí