Potries arranca la segona jornada de la seua ‘Music Fest’

0
5225

El Potries Music Fest combina la música amb l’essència mediterrània del poble.

Anit la música veneçolana va omplir de ritme el Parc de la Concòrdia de Potries de la mà de Leo Rondón Quartet i on els assistents van gaudir d’una nit de la música tradicional veneçolana.

Aquest divendres ha començat amb un taller de música creativa amb Las Libelu, on xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys han creat una cançó entre tots i aquesta nit podrem escoltar-la al concert de las Libelu a partir de les 21 hores al C/l’Aigüera. Mamen Bautista, Rosana Nácher y LaCris formen aquest grup musical saforenc on la fusió de funk, la samba, el reggae, neopop i molt més composa la seua música.

Aquesta vesprada a les 19.30 hores i amb les entrades ja esgotades, la Casa de la Cultura de Potries acollirà el concert de dues joves promeses de la música, la saxofonista Sira Pellicer i a la violoncel·lista Clara Millet. Les dues joves oferiran una actuació d’obres musicals per a saxo i violoncel.

La V edició del Potries Music fest continua tot el cap de setmana. Dissabte 13 d’agost Spanihs Brass, Premi Nacional de Música 2020, actuarà a la Casa de la cultura a les 19 i 20 hores. Aquest quintet internacional de metalls interpretarà un ampli ventall d’estils, des del barroc fins la música contemporània. Per la nit, a les 21.30 hores a la plaça de País Valencià Emilia Danesi i Joan Peiró interpretaran clàssics argentins i llatinoamericans. A les 22.30 hores continuarà la música cubana de la mà de Juan de Pilar i Javier Forner amb la col·laboració especial de la veu flamenca de Pilar Pacheco.

El diumenge 14 a les 13 hores Ensemble Alfonsí actuarà a la Casa de la Cultura amb un concert sobre les Càntigues de Santa María amb la novetat de que els acompanyaran els instruments musicals de la seua mateixa època.

Per la nit, a les 22 hores al recinte firal, el Potries Music Fest s’acomiadarà fins l’any que ve amb una doble actuació. Per una banda, la veu de La Maria homenatjarà la cançó tradicional valenciana. Per l’altra, Toti Soler i Mireia Vives presenten per primera vegada al nostre poble una actuació conjunta, “Els dits de la música” on retran homenatge a Ovidi Montllor.

El Potries Music Fest combina la música amb l’essència mediterrània del nostre poble i es defineix com un festival musical eclèctic i intercultural on la qualitat musical és el fil conductor que any rere any ens porta a continuar oferint la millor i més variada oferta musical, amb estils i orígens ben diversos d’arreu del món.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí