Els porxes de la Plaça del Mercat de Xàtiva lluiran els colors de l’arc de Sant Martí per celebrar l’Orgull LGTBI+

0
1771
Plaça del Mercat de Xàtiva

Destaca la hissada de la bandera de l’Orgull LGTBI+ el dimecres 27 a les 20h a la façana de l’Ajuntament i l’actuació d’Aníbal Gómez DJ SET

El proper dimecres 27 de juny comencen els actes per celebrar l’Orgull LGTBI+ a Xàtiva. Aquest dia, a les 20:00h, es realitzarà la ja tradicional hissada de bandera de l’Orgull LGTBI+ a la façana de l’Ajuntament i es llegirà el manifest que aquest any estarà a càrrec del projecte d’associació Arc de Sant Martí LGTBI+ Xàtiva. Posteriorment, al voltant de les 21:30h es produirà l’encesa de llums amb els colors de la bandera LGTBI+ als arcs de la plaça del Mercat.

El dijous 28, a les 18:30h, es farà un taller de xapes amb temàtica LGTBI+ i altre de mobiliari per la diversitat, tots dos gratuïts. Després, a les 21:00h, al mateix pati de la Casa de la Joventut, es farà un sopar de pa i porta (amb picadeta i beguda a preus populars) i a continuació del sopar, sobre les 22:00h, actuarà l’artista Aníbal Gómez DJ SET, membre de ‘Ojete Calor’, ‘Muchachada Nui’ i ‘Ella es tú padre’, amb entrada lliure.

Durant els mesos de juny i juliol, hi hauran diverses exposicions de temàtica LGTBI+ a l’espai d’exposicions de la Casa de la Joventut. També, durant el mes de juny, s’han realitzat diverses activitats sobre diversitat sexual als diferents centres educatius de la ciutat i s’ha entregat material LGBTI+ en els establiments de Gent del Mercat per a aquesta setmana de l’Orgull.

La programació de l’Orgull LGTBI+ Xàtiva 2018 ha estat organitzada per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Xàtiva, InfoJove Xàtiva, la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Xàtiva i el Consell de la Joventut de Xàtiva.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here