Populars Xeraco es congratula que Compromís done suport a “l’antiga” proposta del Centre de Dia que ja van presentar en 2011

0
793
Propostes programa electoral.

El candidat a l’Alcaldia per Populars Xeraco, Avelino Mascarell, vol agraïr a Compromís per Xeraco, mitjançant aquesta nota de premsa, que es sume a la proposta que ja van presentar per a les eleccions municipals de 2011 i 2015, i que porten al nou programa electoral de 2019, que consisteix en la creació i habilitació de les escoles velles en un centre especialitzat d’atenció als majors (Centre de Dia).

Com apunta Mascarell, “ja no es tracta de dretes o esquerres. Després de 8 anys, Compromís còpia una idea que Populars Xeraco ja portava a l’any 2011. Una qüestió que estem treballant durant tot aquest temps perque ens preocupen molt els nostres majors i estem molt conscienciats amb ells”.

Per això, “estem agraïts a Compromís perquè es sume a les nostres propostes antigues i compartisquen les nostres idees. Però, ens trobem amb la crua realitat que encara no s’ha donat un pas endavant en la unificació de les escoles i ara, referent al Centre de Dia, estaríem parlant d’una obra imminent”.

“Mentre no s’unifiquen les escoles no es podrà avançar. I per a Populars Xeraco és una de les prioritats. Junts #RecuperemXeraco”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here