Populars Xeraco acull amb expectació i prudència l’anunci de la construcció del nou centre per unificar les escoles

0
220
Anunci de les escoles a l'any 2017.

El candidat a l’ALcaldia per Populars Xeraco, Avelino Mascarell, ha assegurat que des del partit acullen amb «expectació i prudència» l’anunci de la construcció del nou centre per unificar les escoles.

«Si es tracta d’un anunci real, i no una mesura electoralista, necessitarem un equip de treball que faça la feina ben feta amb el consens de tota la comunitat educativa. Perquè necessitem un govern que desenvolupe les obres amb totes les garanties», ha recalcat.

«Ens felicitem per la qual cosa suposaria per al poble de Xeraco, però cal recordar que a l’any 2017 ja ens ho van prometre i ens arriba ara com un anunci electoral. I és més curiós que durant la gestió de Ferran Bofí al govern es tirara la culpa a la Generalitat, quan Xeraco no havia cedit encara els terrenys per a poder desenvolupar aquesta obra», ha apuntat.

«Va ser l’equip de govern d’Avelino Mascarell Peiro el qui va donar eixe primer pas de cessió de terrenys perquè la Generalitat, finalment, puguera dur endavant el projecte ja què el Consell no podia edificar en uns terrenys que no eren de la seua propietat», ha volgut aclarir.

Lamenten molt les formes «en què se’ns ho ha comunicat, per una cridada de telèfon d’una regidora i sense passar per comissió. Ens han enganyat moltes vegades i, per això, necessitem un govern que faça obres ben fetes».

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here