Policies de tota la província es formen contra la violència de gènere a Xàtiva

0
696
El curs s'està desenvolupant fins al 9 de febrer a Xàtiva

El curs que es fa a Xàtiva pretén que els policies assistents aborden des d’una perspectiva interdisciplinar la violència exercida contra les dones

Xàtiva acull el curs ‘Policia local i violència de gènere: la víctima com a centre de la intervenció’, iniciativa organitzada pel Servei de Formació de la Diputació de València, en col·laboració amb l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE), i destinat als policies locals dels ajuntaments de la província de València.

Aquest curs, de 20 hores de durada, va començar el proper dilluns 30 de gener i s’estendrà fins al proper 9 de febrer. L’activitat formativa té lloc a l’aula de formació de la Policia Local de Xàtiva. El curs va ser inaugurat per la regidora de Policia Local, Mariola Sanchis i per l’Intendent Principal, Antonio Collado.

Amb aquesta acció formativa es pretén aconseguir que els policies assistents coneguen amb més profunditat la problemàtica dels delictes de violència exercits contra la dona, abordant-lo des d’una perspectiva interdisciplinària. L’objectiu és aconseguir que el professional, a través dels coneixements i habilitats adquirides en aquest curs, tinga un enfocament global dels delictes de violència exercits contra la dona i no compartimentat, redundant, tot això, en una millor qualitat en l’atenció al ciutadà i a la víctima, en concret.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here