La Policia Local de Sagunt inicia una campanya de control de velocitat en vies urbanes

0
1179
Imatge d'un dels controls de policia de Sagunt

Es pretén reduir els accidents per excés de velocitat i la gravetat, aconseguir una major fluïdesa del trànsit, conscienciar als conductors a Sagunt

La Policia Local de Sagunt en col·laboració amb l’Ajuntament ha engegat una campanya de control de velocitat en vies urbanes. La campanya va començar el dia 6 de febrer de 2017 i estarà vigent fins al 6 de març de 2017 en les principals avingudes dels nuclis urbans del municipi.

Entre els objectius estan reduir els accidents i gravetat de les lesions provocades per excés de velocitat, aconseguir una major fluïdesa del trànsit, conscienciar als conductors sobre les mesures establides en la present campanya i reduir les infraccions ressenyades.

Aquesta campanya es realitza en el marc del conveni de col·laboració que vincula a l’Ajuntament de Sagunt amb la Direcció General de Trànsit (DGT), pel qual es realitzen a través de la Policia Local diverses campanyes al llarg de l’any en pro d’augmentar la seguretat del trànsit, de les quals podem destacar a més la del control de sistemes de retenció infantil, de transport escolar, de cinturons de seguretat, de prevenció de la conducció sota els efectes de l’alcohol i drogues, entre unes altres.

A canvi d’aquesta col·laboració, l’Ajuntament de Sagunt rep de la DGT el material per al parc infantil d’educació vial, el vehicle que la Policia Local usa per a les campanyes, els radars i els etilòmetres.

Les recents reformes legislatives en matèria de trànsit i seguretat vial tenen com a objectius fonamentals la reducció d’accidents, així com el tractar d’aconseguir una major fluïdesa del tràfic, incrementant amb açò la seguretat de tots els usuaris de les vies.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí