La policia de platges de Sagunt realitza 1.067 serveis a les costes del port i Almardà en el mes de juny

0
1223
Policia de platges de Sagunt

S’han realitzat 375 serveis en la platja del port de Sagunt i 692 a Almardà i Corinto

La Policia Local ha realitzat un total de 375 serveis en la platja del Port de Sagunt i 692 en les d’Almardà i Corinto segons el balanç del primer mes de la temporada estival. A més s’ha auxiliat 26 persones i ajudat altres 11 extraviades. Les actuacions per la seguretat dels banyistes han inclòs 25 patrulles a peu per les platges, 24 al Port de Sagunt i 1 única patrulla a Almardà.

També s’ha vigilat el trànsit i atés 26 deficiències i suggeriments sobre senyalització i s’ha intervingut en 2 accidents. Quant a labors de vigilància general de les platges, s’han atés 8 molèsties diverses dels banyistes al Port de Sagunt i 17 a Almardà, i s’ha actuat en un total de 4 actes vandàlics. A més s’han fet 41 col·laboracions amb ciutadans.

El servei de Policia de Platges ha realitzat 80 identificacions i ha actuat en 3 robatoris i furts en total. S’han realitzat també 42 actuacions de control d’animals i 35 de venda ambulant. Altres serveis han inclòs 121 atencions al públic en les dependències d’Almardà, 11 denúncies realitzades en la platja del Port de Sagunt i altres 64 a Almardà.​

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here