La Policia Local de Xirivella atén un cas greu de violència de gènere que acaba amb la detenció de l’agressor

CaixaBank - MyBox

0
1185
Policia Local de Xirivella

Des de l’Ajuntament es destaca que es continua donant el servei habitual, recordant que el cas ha requerit d’atenció 24h i que es planteja la condecoració dels agents que van intervindre

Divendres passat, 17 d’agost, es va produir un cas greu de violència de gènere a Xirivella. Ràpidament, la Policia Local va assistir la víctima, que va estar acompanyada les 24 hores del dia, va tramitar la denúncia i va col•laborar amb el Cos Nacional de Policia en la detenció de l’agressor, a penes quatre hores després que es produïren els fets, motiu pel qual la regidoria ja esta avaluant la possible condecoració dels i les agents responsables, per la seua professionalitat i pel resultat obtingut.

“Aquesta intervenció de la Policia Local desmentix per ella mateixa i amb total rotunditat les informacions que han aparegut en un mitjà de comunicació que suggerien que el servei es trobava en suspens. El servei ha estat en tot moment en funcionament i amb total coordinació amb el CNP com no podia ser d’altra manera”, explica Josep Moret, regidor de Personal i Seguretat. “Les víctimes no solament han estat perfectament ateses, sinó que fins i tot s’ha pogut resoldre una situació d’extrema gravetat i impedir conseqüències indesitjables. A més a més, les tasques ordinàries de protecció de les víctimes s’han cobert en tot moment, tal i com acrediten els informes de la prefectura.”

Així ho confirma l’informe que ha emés l’intendent accidental de la Policia Local, en el qual assenyala: “independentment dels components assignats, [la Policia Local de Xirivella] ha realitzat com és habitual el treball corresponent a violència de gènere que exercix habitualment independentment de l’organització funcional i temporal del Cos i els seus integrants. En tot moment el seguiment de les víctimes ha estat garantit i s’ha realitzat conforme al que s’estableix.”

Per últim, el regidor de Personal i Seguretat lamenta que un tema tan delicat, en què hi ha en joc la vida de persones molt vulnerables, s’haja tractat amb tanta lleugeresa. “En estes qüestions tota la societat tenim una gran responsabilitat, ningú hauria de fer ús de la violencia de gènere, ni dels serveis que intenten erradicar-la com a moneda de canvi de res en absolut.”

I ha destacat que “És vergonyós i indignant que, probablement i segons els indicis aportats, algun funcionari del nostre departament siga responsable de les filtracions esbiaixades d’informació, emparant-se, covardament, darrere d’un anonimat que denota les seues veritables intencions, que no són altres que perjudicar públicament un govern d’esquerres i plural i la imatge d’un departament de policia en el qual cada agent està deixant-se la pell, moltes vegades, per la seguretat dels veïns i veïnes de Xirivella.” explica Josep Moret.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here