La policia entra a la Diputació i a Ontinyent per descarregar els correus del cas Alqueria que no pot obrir

0
2019
Imatge de la roda de premsa en la que Jorge Rodríguez va anunciar la seua dimissió com a president

Jorge Rodríguez critica que el TSJCV «airege» accions d’una investigació que està sota secret de sumari, i a més el dia abans de ser oficialment el candidat del PSPV a Ontinyent

El Jutjat d’Instrucció numere 9 de València, que investiga irregularitats en les contractacions en l’empresa Divalterra, ha autoritzat als agents de la Unitat Central de Delinqüència Econòmica i Fiscal (UDEF) per a «recaptar informació que complete la intervinguda en les entrades i registres autoritzades el passat mes de juny» en el marc de l’operació ‘Alqueria’, que va suposar la detenció i investigació de Jorge Rodríguez i la seua posterior dimissió com a president de la Diputació.

D’esta forma els agents de la UDEF s’han desplaçat aquest matí a les seus de la Diputació  de l’Ajuntament d’Ontinyent i de Divalterra per a la pràctica d’aquesta diligència que s’ha destacat que «no es tracta d’una entrada i registre».

Esta «informació» genèrica a la que s’ha referit el TSJCV en un comunicat ha estat concretada per l’alcalde d’Ontinyent que ha especificat que l’entrada ha sigut per a descarregar els tres correus electrònics que ja van intervenir en el mes de juny, però que encara no haurien pogut obrir els investigadors.

Rodríguez ha concretat que «han vingut a descarregar novament els mateixos correus que ja es van descarregar el 27 de juny, perquè sembla que després de la descàrrega van tenir una sèrie de problemes que no els van permetre visualitzar-los bé, així que l’única cosa que han fet és venir, tornar a descarregar els tres correus electrònics i anar-se». A més l’alcalde ha afegit que «han mostrat una ordre judicial en la qual s’especificaven els tres correus», que corresponederían al seu, al del seu cap de gabinet, Ricard Gallego, i al del seu assessor Manuel Reguart.

D’altra banda Rodríguez també ha lamentat que amb el comunicat el TSJCV «aireja accions judicials que estan baix secret de sumari», i a més destacava ironitzant que «sempre són moltes coincidències, perquè han vingut el dia abans de ser oficilamente el candidat del PSPV a Ontinyent».

cal destacar aquesta situació ja que el PSPV va posar de marge el 5 de desembre per a poder fer primàries a Ontinyent en el cas que s’alçara el secret de sumari i es desvetlaren acusacions de corrupció de pes sobre Rodríguez. Però la nova pròrroga que va tenir lloc fa poc més d’una setmana -darrere de la qual pel que sembla estaria la dificultat de l’obertura d’aquests correus- ha fet que aquesta possibilitat de primàries ja no es contemple, i Rodríguez vaja a ser així el candidat oficial almenys fins que eventual aixecament de sumari amb arguments de pes no ho impedeix abans de les eleccions.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí