La Pobla del Duc licitarà la construcció del nou gimnàs municipal

0
2163
Ajuntament de la Pobla del Duc

La Diputació assumirà els 150.000 euros d’inversió mitjançant un conveni que promourà els 160 m² i l’equipament a la Pobla del Duc

L’ajuntament de la Pobla de Duc procedera en els els pròxims dies a licitar la construcció d’un nou gimnàs municipal que estarà situat en les instal·lacions esportives municipals per al qual la Diputació de València aportarà els 150.000 euros que costaran les obres fruit d’un conveni que permetrà a l’Ajuntament executar-les dins de l’àmbit del foment i promoció de l’esport municipal.

L’equip de govern considerava una necessitat la incorporació a les instal·lacions esportives municipals d’aquest equipament, tal com arreplegava el programa electoral i per la qual cosa s’ha treballat perquè siga una realitat. A més, la nova infraestructura va ser reclamada pel veïnatge a traves del programa la Pobla Participa on el gran suport rebut va mostrar la necessitat de la posada en marxa d’aquest nou servei municipal.

Les instal·lacions, de mes de 160 m², comptaran amb l’equipament necessari i es realitzen les adequacions precises a l’immoble perquè es trobar llest per al desenvolupament d’activitats esportives. L’alcalde de la Pobla del Duc, Vicent Gomar, assenyala que «amb l’obertura d’aquest gimnàs s’incrementaran de manera substancial les instal·lacions públiques en matèria esportiva per als veïns».

Amb la licitació en breu es vol disposar en el menor temps possible aquest nou gimnàs que comptarà amb les infraestructures per a benefici dels joves i adults que acudisquen a exercitar-se.

Segons la regidora d’esports Nadia Batalller «amb l’execució de l’obra, s’atén la necessitat d’espais municiapes per al desenvolupament d’activitats esportives de la nostra població i permet donar forma a l’Àrea Municipal Esportiva».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí