La Pobla del Duc estrena gimnàs municipal

0
1186
Jorge Rodríguez ha assistit a la inauguració

El president de la Diputació, Jorge Rodríguez, visita les noves instal·lacions d’un poliesportiu renovat en el qual la corporació ha invertit prop de 300.000 euros

La Pobla del Duc ha obert les portes del seu nou gimnàs municipal, una instal·lació que completa el poliesportiu i en la que la Diputació de València ha aportat 150.000 euros, aproximadament la meitat de la inversió global en aquest espai esportiu renovat amb fons provincials. El president de la Diputació, Jorge Rodríguez, ha acompanyat a l’alcalde, Vicent Gomar, en l’estrena del gimnàs, una de les actuacions més importants de la legislatura a la Pobla del Duc, junt a la millora de la seguretat en la carretera entre el municipi i Benigànim i el nou accés a l’estació.

 

L’alcalde ha celebrat la inauguració del nou gimnàs a l’entorn d’un poliesportiu renovat amb fons provincials. “Primer rehabilitem els vestuaris, després reformem la piscina i ara podem obrir aquest nou gimnàs que completa unes instal·lacions en les quals es pot practicar esport en les millors condicions”, explica Gomar, repassant així les diferents actuacions executades amb fons provincials en el poliesportiu. En el global de les inversions de la legislatura a La Pobla del Duc destaquen els 245.000 euros del Pla d’Inversions Sostenibles (IFS), els 430.000 euros del SOM, l’antic PPOS, i el condicionament del traçat de la CV-611 entre Benigànim i La Pobla del Duc, amb una inversió d’1.115.000 euros. A més, es troba en execució l’accés a l’estació, amb un pressupost de 325.000 euros.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí