La Pobla del Duc nomena a Antonio Calzado cronista oficial

0
1508
Antonio Calzado ja és el cronista oficial de la Pobla del Duc

Va ser nomenat el dissabte en un ple extraordinari amb la unanimitat de tots els grups polítics i l’aval de les associacions locals

La Pobla del Duc va celebrar dissabte passat un ple extraordinari per nomenarAntonio Calzado Aldaria com a cronista oficial de la vila en un ple extraordinari amb la unanimitat de tots els grups polítics i l’aval de les associacions locals. L’alcalde, Vicent Gomar, després d’argumentar el perquè del nomenament, ha expressat “la importància i la fortuna per a la nostra població per tenir un cronista que reuneix les qualitats i la passió de les quals és la història».

Durant el transcurs de l’acte l’alcalde va destacar els mèrits i el treball en favor de la població que l’investigador i historiador local, realitza des de fa molts anys. Una vegada realitzat l’expedient corresponent en el ple del 3 de febrer de 2018, es va procedir al nomenament de cronista oficial a favor d’Antonio Calzado.

En un saló de plens replet Antonio Calzado, acompanyat de la seua família, va declarar que «és un honor el rebre el títol de cronista oficial de La Pobla del Duc» i va manifestar «el meu més profund agraïment als qui em van proposar per a tal distinció i van votar a favor de la proposta, que va ser la totalitat dels assistents al ple».

Antonio Calçat va acceptar el títol amb el ferm propòsit d’exercir-ho honradament «en la millor forma que el meu lleial saber i entendre m’aconselle a cada moment de manera constant i professional», afirmava Calçat que va afegir que desenvoluparia les funcions del càrrec amb total lliurament al municipi «i d’una manera especial com he vingut fent fins avui amb tot el relacionat a la recerca i divulgació de la història del nostre poble en els seus diferents aspectes proposant accions concretes que espera que en breu seran realitats».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí