Ple total en el primer dia de Balls al Carrer

0
1217

Fuente: JCF.- Diumenge 28 d’octubre va començar a la Plaça de la Verge la 22ª edició de “Balls al Carrer” amb una acolliment fantàstic. Tant es així que les 250 cadires preparades per al públic es van omplir i més gent es va haver de quedar dempeus.

En aquest primer dia van ser cinc les falles que van ballar als peus de la Catedral de València: La Falla Poeta Asins-Alegret-Puçol, la Falla Andrés Piles Salvador Tuset, la Falla General Pando Serrano Flores, la Falla Pare Alegre-Enrique Navarro i la Falla Vilanova de Castelló-Horticultor Galán. Tots ells van rebre un diploma per part de l’organitazió, a més d’un fort aplaudiment per part dels espectador que van gaudir d’un espectacle de mùsica i balls molt tradicionals.

Un any més les falles mostren el seu amor pel folkore valencià i el paper tan important que tenen en la recuperació i conservació d’expressions artístiques tradicionals i molt enriquidores per a la nostra cultura.El pròxim dia d’actuacions serà el diumenge 4 de novembre, desde les 11h en la Plaza de la Verge. En esta ocasió actuaran sis falles: Joaquim Costa-Borriana, Avinguda Burjassot – Serra Agullent, Mercat de Castella, Camí de Barcelona – Travesera i camí de Moncada, Barri de la Llum i Daroca Pare Viñas.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here