El ple de Sagunt aprova la proposta del pont entre el port i Canet d’en Berenguer

0
1675
Imatge del projecte aprovat pel ple de Sagunt

Ara Canet ha de considerar l’acord i, en cas d’acceptar-lo, es procedirà a la contractació dels servicis per a redactar la documentació de pla

El ple de l’Ajuntament de Sagunt ha aprovat la proposta de creació d’un pont entre el nucli del Port de Sagunt i el municipi veí de Canet d’en Berenguer. Este acord, al que ja se l’havia donat llum verd en l’última Comissió Informativa d’Urbanisme, ha comptat amb els vots a favor de tots els grups polítics.

L’acord aprovat per Sagunt arreplega la proposta realitzada per l’Ajuntament de Canet d’en Berenguer i la modifica. Esta, inicialment, establia un pont d’uns 260 metres amb un pressupost d’execució material que oscil·laria entre els 3 i els 4 milions d’euros aproximadament, al que caldria sumar-li els impostos.

Sagunt proposa millores al traçat com, fonamentalment, un xicotet desplaçament de la ubicació del pont cap a l’oest respecte del plantejat per Canet. Afirmen que això permetria un millor entroncament amb el traçat urbà ja existent i també amb el què té prevista la seua execució. A més, este «xicotet» canvi d’ubicació suposa que el pont afecte a menys àrea de la muntanya de Ribera, titularitat de la Generalitat Valenciana, que existix en els dos termes municipals. Finalment, esta primera millora també suposa escurçar el pont en 60 metres, amb el que s’abarateix el seu cost.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí