Les platges del Port de Sagunt, Almardà i Corinto aconsegueixen el distintiu de bandera blava


0
4125
Imatge de la platja de Sagunt

Per quart any consecutiu tres platges de Sagunt aconsegueixen el distintiu internacional que anualment atorga la Fundació Europea d’Educació Ambiental

Les platges del Port de Sagunt, Almardà i Corinto han aconseguit per quart any consecutiu el distintiu internacional Bandera Blava. Este guardó l’atorga anualment la Fundació Europea d’Educació Ambiental a les platges i ports que compleixen una sèrie de condicions ambientals i d’instal·lacions des de 1987.

Per al regidor de Platges, José Vicente Muñoz, esta “és una molt bona notícia per a la ciutat ja que suposa un reconeixement al treball que es realitza des de la delegació de Platges per mantenir en un estat òptim la qualitat del nostre entorn natural costaner, al mateix temps que es presten els millors serveis perquè tant els veïns i veïnes com els milers de turistes que gaudeixen de les vacances amb nosaltres ho facen de la millor forma possible”.​

Este reconeixement ve precedit de millores anunciades pel consistori com són les ludoteques d’Almardà i el Port de Sagunt, les activitats esportives que es realitzaran i l’ampliació de la zona de passarel·les a la platja d’Almardà.

Cal destacar que les platges del municipi compten amb un total de setze banderes i dos registres EMAS (Sistema Comunitari de Gestió i Auditoria Mediambientals), que són certificacions de qualitat mediambiental. A més de les tres Banderes Blaves, estes platges tenen la bandera Q de Qualitur, la de gestió de qualitat ISO 9001 i la de mediambiental ISO 14.001. Les platges del Port de Sagunt i la d’Almardà a més compten amb les banderes Q de qualitat turística i la d’accessibilitat universal UNE 170.001.

A més els serveis de socorrisme estaran actius des del 17 de juny fins al 17 de setembre i Policia Local patrullarà des del 12 de juny fins al 17 de setembre. Policia Local de Platges comptarà amb vuit agents, dos oficials i un inspector. Protecció Civil comptarà amb catorze efectius i socorrisme amb 36.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here