La Plataforma per la Reindustrialització presentarà als partits les seues peticions abans d’eleccions

0
1374
Imatge de l'Assemblea per la Reindustrialització

La Plataforma també defensa que advoca per aplicar el més prompte possible el desenvolupament de la recentment aprovada Llei d’Àrees Industrials

La Plataforma per la Reindustrialització Territorial ha anunciat que redactarà un document recollint les seues peticions el qual es remetrà a les formacions polítiques que es presenten a les pròximes eleccions autonòmiques del mes de maig.

Així ho van acordar els representants de la Plataforma, Vicent Donat (COEVAL), Natxo Gómez (FEDAC) i Héctor Torrente (IBIAE), en la seua primera reunió de l’any 2019 en la que es van tractar assumptes rellevants per a les empreses i els territoris de la Vall d’Albaida, l’Alcoià-El Comtat i la Foia de Castalla en la seua primera cita anual.

Un altre dels temes abordats va ser el desenvolupament de la recentment aprovada Llei d’Àrees Industrials. La Plataforma per la Reindustrialització Territorial advoca per aplicar-la al més prompte possible. Per a això, COEVAL, FEDAC i IBIAE compten amb una sèrie d’informes sobre els polígons industrials en els quals es troben les seues empreses. No cal oblidar que la Plataforma va presentar en el seu moment el Projecte AIC (Àrees Industrials de Qualitat), element de partida sobre el qual s’ha cimentat la Llei d’Àrees Industrials.

D’altra banda, la Plataforma continua preocupada per la situació actual de la Formació Professional i la inexistència de personal qualificat per a treballar. «L’FP ha d’estar adaptada a les necessitats de cada territori. Per tant, ajustada i contextualitzada de manera singular a les indústries de la Vall d’Albaida, l’Alcoià-El Comtat i la Foia de Castalla», han manifestat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí