Plataforma per Xàtiva presenta al seus candidats en llocs capdavanters de la llista electoral

0
1468
Foto dels integrants dels sis primers llocs de la llista de Per Xàtiva

L’escisió de Compromís, encapçalada per la regidora Empar Penadés, tindrà en els següents llocs a Rafa Suñer, Neus Bataller, Manu Chàfer, Pablo Albert i Lorena Cayuela

La Plataforma per Xàtiva, l’escisió de Compromís impulsada per les actuals regidores que formaven part de la coalició, va presentar dijous les persones que ocuparan els sis primers llocs de la seua llista electoral. Així a la cap de cartell, la regidora Empar Penadés, estarà seguida de Rafa Suñer, Neus Bataller, Manu Chàfer, Pablo Albert i Lorena Cayuela configuren, en aquest ordre.

L’acte que es va celebrar al pati de l’Almodí, va estar amenitzat pel cantador i versador -a més de membre de la llista- Manu Cháfer, acompanyat a la guitarra per Pascual Boluda; la poetessa -i també candidata- Lorena Cayuela també va realitzar un recital.

Penadés, l’encarregada de presentar les persones que l’acompanyaran en aquest periple, va afirmar que “ens ha resultat molt fàcil elaborar aquesta llista pel fet de poder comptar amb un grup de persones properes, assenyades, compromeses, amb una gran capacitat de treball i molt de talent, que conformen una llista plural, de consens, paritat i grans persones amb grans idees i projectes per a la nostra ciutat.”

El número dos de Penadés serà l’empresari cerveser Rafa Súñer. Suñer és llicenciat en Història de l’Art per la Universitat de València i sempre ha estat involucrat i implicat en la vida pública de la ciutat des de diversos àmbits: l’organització de festivals de musica, la creació de rutes turístiques per Xàtiva, la regència d’un pub a la zona del mercat i com a membre de distintes associacions de la ciutat.

Al número tres figura Neus Bataller, xativina de 50 anys que treballa des d’en fa 25 com auxiliar administratiu a l’hospital Lluís Alcanyís. Bataller és feminista de pro i un membre actiu d’entitats culturals xativines com la Muixaranga i l’Escola de Danses.

El cantaor i versador Manu Chàfer, ocupa la quarta posició de la llista. A banda de ser reconegut per la seua dedicació i aportació al manteniment del patrimoni cultural valencià, Chàfer, de 48 anys, és corredor d’assegurances titulat des de fa 27 anys i agent de la propietat immobiliària des d’en fa 14.

El numero cinc és per a Pablo Albert, llicenciat en periodisme i ciències de la comunicació per la Universitat Jaume I, i l’aposta més jove i novedosa de la plataforma. Actualment Pablo treballa com a periodista a l’Administració Pública.

La poetessa Lorena Cayuela, de 41 anys, va en el número sis. Cayuela té 41, és llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques i actualment exerceix de mestra a l’escola Jacint Castanyeda “La bola”. Ha publicat Poemes per a Keo i Cercles, i participa en revistes, premsa, recitals i realitza tertúlies literàries. També forma part de la junta gestora del Club d’Handbol Xàtiva.

En els propers dies, Per Xàtiva presentarà les línies prioritàries del seu programa electoral i la resta de noms que acabaran de configurar la seua llista.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here