Pilkington lliura la documentació del ERO per a acomiadar a 116 treballadors de la planta de Sagunt

0
743
Imatge d'una assemblea dels treballadors de Pilkington.

Els treballadors s’han concentrat en protesta pels acomiadaments

La comissió negociadora de l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) de Pilkington NSG Sagunt ha mantingut aquest dijous la primera reunió amb l’adreça de l’empresa, que ha entregat la documentació per a dur a terme 116 acomiadaments a la fàbrica.

A les 15 hores de la vesprada, la comissió negociadora que representa a la part social i la direcció de Pilkington han mantingut la primera de les reunions del procés de consultes per a realitzar un ERE en la planta. Mentrestant, a les portes de la fàbrica, els treballadors s’han concentrat en protesta pels acomiadaments.

Segons ha detallat CCOO en un comunicat, l’empresa ha fet lliurament de la documentació de l’expedient d’extincions en la qual inclou 116 acomiadaments i «res sobre el futur de la fàbrica sense la línia de laminatge».

Per part seua, la representació social ha insistit que la documentació entregada és «insuficient», per la qual cosa ha sol·licitat que no es done per iniciat el període de consultes.

Els sindicats han mostrat a la direcció el seu «total desacord al ERE i el no als acomiadaments». A més, han reiterat que Pilkingon «ha trencat l’acord del pla de competitivitat», per la qual cosa han instat la companyia a retornar «els diners aportats pels treballadors» en aqueix acord.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here