Pilar Sarrión disputará la secretaria del PSPV de la Costera-la Canal a l’alcalde de Xàtiva

0
2377
Pilar Sarrión mostra el document amb el que presenta la seua precandidatura

Roger Cerdà, proper a Ximo Puig i Jorge Rodríguez, tindrà com a rival en les primàries comarcals a l’alcaldessa d’Anna, pròxima a José Luis Ábalos i Pedro Sánchez

S’albiren primàries per escollir qui assumirà el lideratge del PSPV de la Costera-la Canal. Després de que l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, fera el primer pas anunciant la seua candidatura proposant una candidatura unitària, el passat cap de setmana va ser l’alcaldessa d’Anna, Pilar Sarrió, qui presentava la seua declinant la proposta de Cerdà.

Sarrión ha manifestat que ha presentat la seua precandidatura, la qual és «una decisió personal que he meditat molt i compartit amb molts companys i companyes que m’han animat i m’han donat suport per donar este pas». L’alcaldessa ha defensat la celebració de primàries destacant que «són més democràcia interna, votar per decidir el futur… Si volem un partit obert i participatiu hem d’escoltar a la militància i comptar amb ella per a l’elecció de la direcció». Conclu Sarrión assegurant que «assumisc la responsabilitat que comporta esta decisió i em sent amb forces i molt il·lusionada per treballar per al meu partit, els seus militants i els seus simpatitzants».

D’esta forma es confirma la disputa a la Costera-la Canal de Navarrés entre les dues línies que convieuen acutalment dins del socialisme valencià: el representat pel propi president Ximo Puig, en la que es troba el president de la Diputació de València i alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que encapçalarà Roger Cerdà; i d’una altra banda el sector que va donar suport a Pedro Sánchez, amb el secretari d’Organització del PSOE, José Luis Ábalos, que tindrà a Pilar Sarrión com a candidata.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí