Per Xàtiva registra la seua candidatura, mentre Vox també anuncia que tindran llista municipal

0
502
José María Llanos, candidat de Vox a la Generalitat, en l'acte a Xàtiva

Mentre ja és oficial la candidatura per la qual es presentarà la regidora Empar Penadés (ex de Compromís), Vox espera fins a última hora malgrat haver anunciat candidatura

Una formació per l’esquerra i una altra per la dreta. Per Xàtiva i Vox, una escisió de Compromís i una formació d’ultradreta que es nodreix fonamentalment d’antics votants del PP, són les formacions que completen en principi les candidatures ja conegudes a Xàtiva de PSPV, EUPV, PP, Compromís i Ciudadanos.

Per Xàtiva ha registrat este dimecres, primer dia per a inscriure les candidatures, la seua concurrència per a les eleccions municipals de Xàtiva. La candidatura ha estat inscrita pels seus membres Empar Penadés, Rafa Suñer i Manu Chàfer.

Pel que fa a Vox dilluns va fer el seu acte electoral a Xàtiva en el que van participar els seus candidats a les eleccions autonómiques, José maría Llanos, i el candidat al Congrés, Ignacio Gil-Lázaro. En el mateix acte es va anunciar la presentació d’una candidatura de la qual encara no es té notícia d’inscripció ni qui seria el seu candidat o candidata.

Cal destacar que la setmana passada l’IES Josep de Ribera va presentar la seua tradicional enquesa d’intenció de vot que no va incloure la plataforma Per Xàtiva (s’estava quallant quan es va realitzar l’enquesta), mentre sí que va oferir una variable comptant a Vox, candidatura que si es prsenara li vaticina dos regidors, empatant amb PP i Ciudadanos, però restant un regidor al bloc de la dreta respecte de l’enquesta en el que no contempla la seua candidatura.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here