Pepe Viyuela arriba al Teatre Echegaray dins del VI Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent

0
1631
Pepe Viyuela interpretarà el seu espectacle 'Encerrona'

L’espectacle de Circ Xic s’amplia amb dues sessions més aquest divendres a la plaça de Sant Domingo després d’esgotar invitacions per a les 6 sessions previstes

El televisiu Pepe Viyuela portarà el seu espectacle ‘Encerrona’ al Teatre Echegaray aquest divendres a les 19:00 hores. Es tracta d’una representació inclosa dins del VI Festival de Circ i Teatre, que a més servirà per tancar la programació cultural de l’Ajuntament d’Ontinyent en 2017. Serà en concret a les 19:00 de la vesprada quan l’actor, protagonista de films com ‘Mortadelo y Filemón’ o sèries com ‘Aída’ i ‘Olmos y Robles’ porte a Ontinyent ‘Encerrona’, una reflexió humorística sobre la vida quotidiana des de la perspectiva del pallaso. El personatge interpretat per Viyuela es veurà atrapat a l’escenari i sense cap altra escapatòria que entretenir al públic assistent amb només l’ajuda d’una guitarra, una cadira, una jaqueta, un periòdic i una escala.

Les entrades per aquesta funció encara es poden adquirir a través de www.caixaontinyent.es, la Casa de la Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara o 1 hora abans de l’espectacle a la taquilla del teatre. El preu de les localitats és de 12 euros (general) i 10 euros (descomptes: carnet jove, estudiants, jubilats i aturats).

Dins de la programació del Festival, l’organització s’ha vist obligada a suspendre la representació al parc Pere IV de ‘Els secrets de Mr.Stramboli’ per la indisposició d’un dels actors principals. La regidora coordinadora de Política per a les Persones, Sayo Gandia, anunciava que tot i aquesta suspensió, el consistori treballarà per portar pròximament altre espectacle de carrer al barri de Sant Rafel. D’altra banda i degut a l’èxit d’assistència i l’alta demanda, que va omplir les 6 sessions inicialment previstes, l’espectacle de la companyia del Circ Xic ‘Teatre de Funàmbuls’ oferirà dues sessions més aquest divendres en la carpa muntada a la plaça de Sant Domingo.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here