Pepe Gil presenta l’única candidatura per liderar la llista de Compromís a Sagunt en les eleccions municipals

0
1598
Pepe Gil.

La formació nacionalista confirma la candidatura de Pepe Gil que ara ha de reunir els avals necessaris

El regidor de Compromís Pepe Gil ha estat l’única candidatura presentada per liderar la llista municipal de la formació en les pròximes eleccions municipals a Sagunt. Serà la primera vegada que Gil encapçale la candidatura després del pas al costat fet per Quico Fernández, qui ha liderat la llista des de les eleccions de 2007 ha estat alcalde i tinent d’alcalde en diferents legislatures.

Ara, reunida la comissió electoral, des de l’organització confirmen la recepció de la candidatura, i ara, una vegada el candidat haja reunit els avals necessaris al llarg d’esta setmana, el pròxim pas a donar per Gil serà mobilitzar i aconseguir el suport majoritari de la militància del partit.

El termini perquè el candidat convoque a la militància en un acte públic on poder transmetre i explicar el seu projecte polític per a la següent legislatura serà el comprés entre el 28 d’octubre i el 4 de novembre. El 5 de novembre és la data reservada per a la votació que servirà per confirmar el suport majoritari de la militància nacionalista.

Una vegada revisats els resultats i ateses les possibles reclamacions es procedirà a proclamar els resultats definitius en assemblea a convocar entre el dimecres 8 i el 12 de novembre.

Per al secretari local Lluís Vicent Alcaide, “la recepció de la candidatura de Pepe Gil era l’esperat en el si del partit. Gil ens transmet en el seu treball diari una implicació, responsabilitat i energia destacable. Era lògic que el següent pas a donar fora presentar la seua candidatura per liderar el projecte polític a les institucions”. En quant a la següent fita en el camí de cara a encapçalar la llista electoral, Alcaide es mostra tranquil ja que “recollir els avals suficients no suposarà cap problema per a Pepe Gil. Des del partit ja tenim ganes de que anuncie el dia escollit per exposar el seu projecte. Agraïm el pas donat pel nostre company en un moment de canvi de lideratge en el que Quico Fernández ha decidit descansar de la primera línia.”

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí