Pep Gimeno ‘Botifarra’ actuarà en Sagunt amb l’Orquestra Lira Saguntina el diumenge 5 de maig

0
828
Pep Gimeno 'Botifarra' actuarà a Sagunt

L’orquestra estarà dirigida per Pere Molina, qui ha participat en nombrosos concursos internacionals d’interpretació i ha dirigit nombroses orquestres i bandes

El pròxim diumenge 5 de maig, a les 19.30 h, actuarà en l’Auditori de Sagunt Pep Gimeno Botifarra amb l’Orquestra Lira Saguntina. L’encarregat de dirigir el concert serà el director valencià Pere Molina.

Pep Gimeno ‘Botifarra’, és un cantant valencià reconegut per recórrer les comarques de la Comunitat Valenciana recollint mostres de la seua cultura musical oral, amb el propòsit de difondre eixes cançons populars en els seus concerts. ‘Botifarra’ ha publicat huit discs, en solitari o amb altres artistes, i té diversos reconeixements com el Premi Ovidi Montllor 2006 al millor disc valencià de música folk; Premi Enderrock 2011 al Millor disc, Millor cançó i Millor artista o la Medalla d’Honor del Consell Valencià de Cultura.

Pere Molina ha participat en nombrosos concursos internacionals d’interpretació i ha dirigit nombroses orquestres i bandes. Com a director, ha estat a càrrec de grans solistes i ha obtingut diversos premis de prestigi com el Primer Premi en el Concurs de Direcció Ciutat de Sant Mateu de Castelló 2007 o Primer Concurs Internacional a Milà 2002. A més, està en possessió del Premi Batuta de Oro Guillermo Tomás Bouffartigue atorgat pel govern de l’Havana (Cuba).

Molina també compta amb experiència en el camp de la docència i de la composició. Actualment, és director titular de l’Orquestra Simfònica de la Lira Saguntina, professor en el Centre Professional de Música AULAMEDA i director del Centre de Música Joaquín Rodrigo de la Societat Musical Lira Saguntina. ​

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here