Pelayo acull el Trofeu ‘Mestres de la Pilota’

0
2007
Presentació del trofeu de Pelayo
Presentació del trofeu de Pelayo

Dissabte que ve arranca l’onzena edició del Trofeu Mestres de Pilota que, com cada any, reuneix per Nadal als millors jugadors de la temporada en esta modalitat, els qui es disputaran el desitjat títol.

L’esdeveniment, organitzat per la Fundació Esportiva Municipal de València en col·laboració amb la Federació de Pilota Valenciana, ha sigut presentat als mitjans de comunicació en el Trinquet de Pelayo, centre municipal on els dies 16 i 24 de desembre se celebraran les trobades.

L’acte de presentació ha comptat amb la participació de la regidora d’Esports, Maite Girau, qui ha estat acompanyada pel vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Pedro López; el director del Trinquet Pelayo, Alfredo Hernando; i el responsable del Banc Sabadell, Jose Bono. També han assistit coneguts pilotaris professionals de la Comunitat Valenciana, com són el Genovés II, Prens II i, l’actual campió individual, Soro II.

La regidora ha assenyalat que “es tracta d’un torneig curt però intens que es desenvolupa en dues jornades. Convidem a tothom a què participe i gaudi d’este esport nostre, autòcton i tan tradicional”.

Quatre equips compostos pels millors jugadors de la modalitat regna de pilota, escala i corda, es disputaran este dissabte les dos semifinals de la competició en la catedral d’este esport. Els dos millors equips seleccionats en la semifinal, jugaran les trobades finals el dia 24 de desembre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here