Pedreguer finalitza les obres de millora del Trinquet Municipal de Pilota

0
983

El Trinquet Municipal de Pilota de Pedreguer obrirà novament les portes al públic a finals de juny, després d’un període d’obres i reformes, per iniciar una nova etapa amb una sèrie de millores que faran del Trinquet una instal·lació més segura i moderna.

En compliment de les actuals normatives de seguretat, s’hi han realitzat unes obres de condicionament amb la ignifugació passiva de tota l’estructura metàl·lica del trinquet, mitjançant l’aplicació de pintures intumescents.

Trinquet Municipal de Pilota.

Així mateix, s’ha procedit a la retirada de la malla metàl·lica, molt deteriorada, que protegia el sostre i que ha estat substituïda per una de galvanitzada. Aprofitant aquestes dues accions, s’ha col·locat una lona blanca, també ignifuga, recobrint tota la superfície corbada del sostre, per damunt de la malla galvanitzada, amb la finalitat de buscar una millor visibilitat de la pilota durant les partides. A més, al terra del trinquet se li ha aplicat un treball de polida per a netejar-lo i per a aconseguir una millor superfície per a la pràctica esportiva.

D’altra banda, s’han aprofitat les obres realitzades per a dur a terme una intervenció en el mur que separa la instal·lació municipal del CEIP El Trinquet, amb la col·locació d’unes portes i una rampa per tal que l’alumnat del col·legi puga accedir-hi, el que els permetrà disposar d’una instal·lació coberta multifuncional.

Aquestes obres han estat possibles gràcies a una subvenció de la Diputació d’Alacant, emmarcada dintre de la convocatòria d’inversions en obres públiques i reparacions de cooperació municipal financerament sostenibles, amb una quantia de 45.863,23 €. Al seu torn, l’Ajuntament hi ha aportat la quantitat de 30.801,46 €.

D’aquesta manera, el Trinquet Municipal de Pilota inicia una nova etapa en la qual la pràctica esportiva es podrà desenvolupar amb unes millors condicions.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí