Pedreguer convoca el V Pla per al Foment de l’Ocupació Local per a 2017

0
1027
Ajuntament de Pedreguer
Ajuntament de Pedreguer.

L’ajuntament de Pedreguer ha determinat engegar un nou Pla per al Foment de l’Ocupació Local per a l’exercici 2017, que servirà per a atendre la situació de les persones aturades del municipi.

L’objectiu de la iniciativa és donar suport a les persones amb dificultats d’integració en el mercat de treball, per mitjà de la formació, la consecució d’experiència laboral i la millora de les oportunitats d’ocupabilitat. El Pla es troba finançat íntegrament per l’Ajuntament i compta amb una consignació específica de 200.000 € en el Pressupost de 2017.

L’esmentat pla, que arriba enguany a la cinquena edició, tindrà una durada de 10 mesos i hi participaran un total de 64 persones aturades del municipi i inscrites a les oficines del Servof i de Creama, les quals realitzaran tasques d’auxiliar d’ajuda a domicili (6 persones en dos torns de 5 mesos, 20 h setmanals), suport administratiu (4 persones en dos torns de 5 mesos, 30 h setmanals), i peó agrícola i forestal i de serveis generals (54 persones en tres torns, el primer de 4 mesos i els altres de 3 mesos, 30 h setmanals).

Preferència col·lectius més afectats per la crisi

A les persones beneficiàries se’ls formalitzarà un contracte de treball i cobraran la part proporcional corresponent segons el Salari Mínim Interprofessional. Tindran preferència per participar del pla els col·lectius més afectats per la crisi i les persones aturades de llarga duració.

Aquelles persones que vulguen participar-hi, hauran de presentar les sol·licituds, juntament amb la documentació indicada a les bases de la convocatòria, al Registre d’Entrada de l’ajuntament de Pedreguer entre els dies 30 de gener i 10 de febrer. Una comissió tècnica avaluarà i seleccionarà les persones candidates, que començaran a treballar l’1 de març.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí